Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit onder leiding van de video-scherm autoverhuur voor verkoop
Van goede kwaliteit onder leiding van de video-scherm autoverhuur voor verkoop
Zhongyi is een vertrouwde op en professionele leverancier die ik ooit heb ontmoet. Hartelijk dank voor uw hulp om mijn laatste dringende orde te behandelen.

—— Michael

Ik heb tweemaal van Andy gekocht, en de kwaliteit is groot. De hoop u kerels kan beter en beter zijn.

—— Dinesh

De goede dienst! In één keer, heeft mijn vluchtgeval bij het verschepen, dank voor het doen van onderhoud verpletterd en de onze schermen vernieuwd.

—— Mohammed

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd
production line

production line

 • lopende band

  Wij hebben productielijn en SMT-machines (Nieuwe Oppervlakte Opzettende technologie), Solderende machines en onderdompeling-Opnemende machines vooruitgegaan. Is de ook ervaren het assembleren productielijn (de machines als lijm-vullende machines, de schroevenmachines, de constante temperatuur en de vochtigheidsmachines, leidden etc. laboratoriummachines) daar in onze productieruimte.

  Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd

  Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd

  Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd

   

 • OEM / ODM

  De Zhongyiopto-elektronica heeft sterke R&D-afdeling, en allerlei OEM/ODM-ontwerp zullen worden ontwikkeld en worden geëvalueerd, het echt maken. Bovendien zullen de nieuwe innovatieideeën op onze producten worden gebruikt.

 • R & D

  Kernsterke punten.

   

  Ons R&D-team beschikt over de juiste deskundigheid en het gemak van toegang tot de recentste technologische die platforms worden vereist om te leiden, te verbeteren en ervoor te zorgen blijven wij het beste ras. Wij bezitten een brede waaier van gepatenteerde intellectuele-eigendomsrechten en meer dan 7 jaar bestaand deveoped een horde technologische platforms die wij over ons gamma van producten uitvoerden, zoals in vroege die doption van PWM-technologie met andere manufaturers, en ernstige implementatie van de punt-aan-Punt kaliberbepaling wordt vergeleken.

   

  Niveaus van Grijze schaal

   

  Tegenwoordig is de grijze schaal van geleide het schermleveranciers eigenlijk 12-14bits, zelfs verklaren zij dat hun grijs 16bits in de markt kan zijn. Terwijl het ons scherm de nieuwste technologie gebruikt en maakt kan de grijze schaal de echte 16bits.Pulse-Technologie van de Breedtemodulatie (PMW) bereiken wordt gebruikt en ook werken wij met het bedrijf van het controlesysteem om samen ons systeem van de ontwerpcontrole te maken. Zodat de beelden zijn snelheid en smoonthness behoudt

  Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd

  Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd

  De hoogte verfrist zich

   

  More and more geleide schermen worden gebruikt voor levende TV-post, levende sportenspelen en gebeurtenissen. Normale 960HZ is genoeg voor de normale reclameschermen wanneer het zien met menselijke ogen. Maar de hoge snelheidscamera kan 2000HZ of hoger zijn, dan hoog verfris me wordt vereist voor de onze schermen.

   

   

Contactgegevens
Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Andy chen

Tel.: 86-755-3312-8945

Fax: 86-755-3312-8945

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)