Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd

Van goede kwaliteit onder leiding van de video-scherm autoverhuur voor verkoop
Van goede kwaliteit onder leiding van de video-scherm autoverhuur voor verkoop
Zhongyi is een vertrouwde op en professionele leverancier die ik ooit heb ontmoet. Hartelijk dank voor uw hulp om mijn laatste dringende orde te behandelen.

—— Michael

Ik heb tweemaal van Andy gekocht, en de kwaliteit is groot. De hoop u kerels kan beter en beter zijn.

—— Dinesh

De goede dienst! In één keer, heeft mijn vluchtgeval bij het verschepen, dank voor het doen van onderhoud verpletterd en de onze schermen vernieuwd.

—— Mohammed

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd

1 2 3 4
Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd
zhongyi zhongyi machine office Zhongyitentoongesteld voorwerp

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : ZHONGYI
Aantal werknemers : 110~120
Jaarlijkse omzet : 30 million-40 million
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

De Opto-elektronicaco. van Shenzhenzhongyi, Ltd, is een professionele geleide het schermfabrikant met ervaren productie, R&D, PMC, verkoopteams in de geleide het schermindustrie aangezien 2010.We bij het toepassen van rand-scherpe en rijpe technologie op het geleide scherm zijn geconcentreerd. Zodat het visuele effect van de schermen aan onze cliënten kan worden aangeboden.

 

Onze fabriek wordt gevestigd in Shiyan-stad, Bao een District, waar de oorsprong van de geleide het schermindustrie in Shenzhen is. Worden de ook ervaren ingenieurs en de oplossingsleveranciers verzameld in onze fabriek om innovaties aan de onze schermen zonder einde te maken.

 

Nu zijn meer dan 110 werknemers daar in onze fabriek, en 20 van hen zijn gekwalificeerde ingenieurs die in de LEIDENE industrie meer dan 10 jaar met heel wat ervaring in onderzoek en ontwikkeling hebben gewerkt. De productiecapaciteit van onze fabriek is meer dan 1600 sqms per maand, om de groeiende eisen van de markt tevreden te stellen.

 

Diverse volledige kleur leidde de schermen is wat wij geconcentreerd zijn. De permanente geleide schermen, de reclame geleide schermen, de huur geleide schermen, de stadion geleide schermen, leidden perimetervertoningen, Taxi de hoogste geleide schermen, de schermen van de dansvloer, leidden phere de schermen zijn onze hoofdproducten leidden. OEM het ontwerpscherm is beschikbaar en voelt vrij om ons uw ideeën te vertellen. Wij zullen het beste proberen om ideeën in echt te maken.

 

Wij houden het concept dat de verenigbare kwaliteit en de stabiliteit het belangrijkste principe zijn. Daarom voeren wij onze productie volgens de normen van ISO9001 uit: 2008 Kwaliteitsbeheersysteem. Ondertussen, kregen wij het ISO-het Beheersysteemcertificaat van het 14001:2004milieu. De producten van LEIDENE Vertoning, de LEIDENE Schermen en LEIDENE Tekens kenden internationale certificaten, zoals, UL, Ce, ETL, RoHS, CCC, en TUV toe. Voorts voeren wij 5S-Beheer uit en beheren strikt het productieproces en de kwaliteitscontrole, die ons maken heel wat reputatie allebei in binnen- en buitenland verdienen.

 

De „integriteit, Bedrijf, Dankzegging“ is onze organisatorische cultuur. Wij streven naar „vraag-georiënteerd“ om eeuwige zaken na te streven. Wij hebben hoge reputaties door klanten divers elegent, redelijk ontwerp, stabiele kwaliteitsproducten te verstrekken gewonnen.

Contactgegevens
Shenzhen Zhongyi Optoelectronics Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Andy chen

Tel.: 86-755-3312-8945

Fax: 86-755-3312-8945

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)